tisdag 29 juni 2010

Första härliga sommardagen



Idag har den kommit till oss.....SOMMAREN!!

Ja, visst har den visat sig och mjukat upp våra kalla kroppar ett par tillfällen förut. Men idag har vi suttit vid stranden hos mormor och barnen har badat för första gången i år...verkligen BADAT och lekt med sina hajar och andra uppblåsbara vattenodjur i det varma vattnet.
Vi har sett vattenskotrarna susat förbi som små getingar och önskat att vi kan få prova hur det känns att få susa så där snabbt på vattnet. Vi har mumsat jordgubbar, vänt oss efter solen och när den gick i moln bakom träden så flyttade vi efter.

Å! vad vi behöver detta!!

När vi började känna oss nöjda drog det ihop sig till mörka moln och vi packade ihop våra handdukar, simhajar, fiskehåvar, kaffekoppar och hinkar precis när vi var klara kom åskregnet. Våra magar började kurra och mormor bjöd hela gänget på hämtpizza, det smakade gott må ni tro! Tack kära mormor!
Solen efter åskregnet kom lagom fram tills lilla M och jag skulle cykla hemåt. Hon har precis lärt sig cykla utan stödhjul och njuter av varenda cykeltur vi gör. Ny hjälm, med eldsflammor.... inhandlades häromdagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar